Terapiapalvelut

Ahdistunut? Masentunut? Stressaantunut? Uupunut?  Paniikkihäiriö? Fobia? Syömishäiriö? Ihmisssuhdeongelmia? Parisuhdevaikeuksia? Älä jää yksin haasteidesi kanssa.

Terapiapalvelut verkon kautta

Palvelen asiakkaitani myös suomenkielellä. Asun Englannissa, mutta palveluni ovat tarjolla maailmanlaajuisesti (online). Online-tapaamiset hoituvat kätevästi vaikka kotisohvaltasi puhelimen tai tietokoneen välityksellä (Skype, Duo, Whatsapp, Zoom). Tarjolla joustavasti niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuaikoja.

Asiakas saa halutessaan käyttöönsä myös kotitehtäviä ja lukemista prosessia syventämään, jolloin tapaamiskertoja ei tarvita niin paljon kuin ilman tällaista tapaamisten välillä tapahtuvaa omaehtoista työskentelyä. Räätälöin prosessin suuntaviivat yhdessä asiakkaan kanssa ja hänen tarpeistaan ja toiveistaan käsin. Myös pariskunnat ovat tervetulleita.

Usein n. 10-15 tapaamista riittää, mutta joissakin tapauksissa pidempi prosessi on tarpeellinen pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi. Tarjolla myös lyhyempää mentorointia, jonka kautta asiakas saa välineitä itsenäisen työskentelyn tueksi.

Terapiapalvelut - Dr MiaMia Malama

Terapeutti Mia Malama

Accredited Counsellor, Integrative Cognitive Behaviour Therapist & Hypnotherapist. Ph.D (Behavioural Sciences - Education Major, non-medical doctor)

mia@miamcounsellingandtherapy.com

Varaa aika terapiaan

Rationaalisemotionaalinen kognitiivinen käyttäytymisterapia (RECBT, REBT) ja kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT)

Rationaalisemotionaalinen kognitiivinen käyttäytymisterapia (RECBT, REBT) on kognitiivisen käyttäytymisterapian (CBT) yksi muoto. Toisin kuin kognitiivinen käyttäytymisterapia, sen yksi alamuoto, RECBT, on Suomessa vähemmän tunnettu, mutta varsin tehokas terapiamuoto esimerkiksi masennuksen kuin erilaisten ahdistushäiriöiden (yleinen ahdistuneisuus, paniikkihäiriö, syömishäiriöt, fobiat, OCD) hoidossa. RECBT sopii hyvin myös ihmissuhdeongelmien käsittelyyn. Tarkastelun kohteena on emootioiden, ajattelumallien ja toiminnan kokonaisuus. Haitallisten ajattelu-ja toimintamallien nähdään ylläpitävän esimerkiksi stressiä, ahdistusta ja masennnusta.

Prosessin keskiössä on ajattelu- ja toimintamallien reflektointi ja itselle haitallisten mallien haastaminen. Asiakas oppii välineitä reflektoida ajatteluansa ja toimintaansa ja soveltaa oppimaansa elämän eri alueille. Työskentelytapani tulee varsin lähelle mentorointia ja ohjausta. Työni on tehdä itseni tarpeettomaksi asiakkaalle, opastaa häntä kohti terveempää ajattelua ja elämää RECBT lähestymistavan mukaisesti.

Hypnoositekniikat kognitiivisen käyttäytymisterapian tukena

Hypnoositekniikoita voidaan käyttää osana prosessia asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaisesti. Hypnoositekniikat toimivat kognitiivisen terapiatyöskentelyn tukena ja yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Hypnoositekniikat ja niiden opettelu auttavat rentoutumisessa ja lievittävät esimerkiksi ahdistusta. Hypnoosia käytetään myös esimerkiksi tupakoinnin lopettamisen apuna.


On aika huolehtia sinun hyvinvoinnistasi.

Älä suotta odota enää pidempään, vaan ota rohkeasti yhteyttä! Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla mia@miamcounsellingandtherapy.com. Mikäli haluat, voit myös kurkata vapaita aikoja ajanvarausjärjestelmän kautta:

Varaa aika terapiaan

Etkö löytänyt sopivaa aikaa? Vaikeuksia online ajanvarauksen kanssa?

Jos et löytänyt sopivaa aikaa online varauskalenterista, otathan rohkeasti yhteyttä ja voimme sopia ajan joustavasti sähköpostitse. Omassa kalenterissani on aina enemmän vapaita aikoja asiakkaille kuin online ajanvarausjärjestelmässä. Ota myös yhteyttä mikäli online ajanvaraus ei jostain muusta syystä onnistu, niin varaan haluamasi ajan sinulle manuaalisesti kalenteristani.